Op zoek naar een internet en tv pakket met de meest stabiele verbinding? Wij hebben voor jou de beste en goedkoopste glasvezel internet en tv pakketten opgesteld.

Waarom kiezen voor glasvezel internet?

De belangrijkste reden om glasvezel internet te nemen is dat je geen snelheidsverlies ervaart, zoals nog wel eens het geval kan zijn bij kabel en (A)DSL verbindingen. Met glasvezel krijg je dus echt de maximale snelheid geleverd die bij je internetabonnement staat. Bovendien is glasvezel is veel stabieler dan de andere verbindingen waardoor je zonder zorgen kunt streamen en grote bestanden kan downloaden. Deel je ook graag bestanden met anderen? Dan is het goed om te weten dat je met glasvezel als enige verbindingstype een even hoge uploadsnelheid krijgt als downloadsnelheid. Wat je ook online doet, het gaat met glasvezel supersnel.

Het enige echte nadeel van glasvezel is dat het jammer genoeg nog niet overal in Nederland beschikbaar is. In onze internet en tv vergelijker vind je een postcodecheck waarmee je een overzicht van alle internet en tv abonnementen bij jou in de buurt krijgt. Zo zie je meteen of glasvezel internet voor jou al een optie is.

> Glasvezel Internet en tv vergelijken

Het beste glasvezel internet en tv abonnement

Budget alles in 1 biedt momenteel één van de beste glasvezel internet en tv abonnementen aan. Je krijgt met dit abonnement een snelheid van 100 MB/s en een zenderpakket met meer dan 70 zenders geleverd.

KPN is daarnaast ook een goede keuze, maar wel iets duurder. Je krijgt bij KPN ook een snelheid van 100 MB/s en zelfs méér dan 80 zenders in je tv-pakket. In dit zenderpakket zitten ook Film 1 en Fox Sport 1. Kijk je volop televisie, en ben je een film of sportfanaat?Dan is glasvezel internet en tv van KPN een uitstekende keuze. Je krijgt de eerste 6 maanden ook nog korting, en je kunt het abonnement maandelijks aanpassen naar je wensen.

Goedkoopste glasvezel internet en tv abonnement

Voor het goedkoopste glasvezel internet en tv pakket kun je het beste gaan voor T-Mobile. Bij T-Mobile krijg je een zenderpakket met 66 zenders + Film 1 erbij.

Net zoals de eerder genoemde abonnementen krijg je bij T-Mobile ook een snelheid van 100 MB/s. Maar in vergelijking met andere providers heeft T-Mobile de laagste prijzen als het gaat om glasvezel, en krijg je de eerste 6 maanden korting.

ProviderInternetZendersPrijs per maandBestellen
Online.nl100 Mbit/s86 (49 HD)
€ 52,50
T-Mobile100 Mbit/s66 (36 HD)
€ 50,00
Budget Alles in 1100 Mbit/s70 (44 HD)
€ 54,00

Glasvezel internet vergelijken

Voldoen geen van deze pakketten aan je eisen? Bekijk dan met onze vergelijker het totale overzicht van alle internet en tv pakketten. We zetten altijd de voordeligste deals bovenaan en je kunt onze filters gebruiken om gemakkelijk het beste pakket voor jou te vinden.

> Internet en tv vergelijken

Wat als glasvezel niet beschikbaar is bij mij in de buurt?

Is glasvezel niet beschikbaar op jouw adres? Dan kunnen de internet en tv pakketten van Ziggo interessant zijn voor je. Ziggo levert kabel internet, wat een goed alternatief is als glasvezel niet beschikbaar is op jouw adres. Kabel internet bestaat namelijk voor het overgrote deel uit glasvezel, wat het ook supersnel maakt.

Kabel internet is stabieler en sneller dan (A)DSL . Gebruik je nu nog (A)DSL internet, dan kan dit dus een goede upgrade zijn. Bekijk hieronder de huidige internet en tv pakketten van Ziggo.

ProviderInternetZendersPrijs per maandBestellen
Ziggo100 Mbit/s80 (37 HD)
€ 55,95
Ziggo250 Mbit/s81 (37 HD)
€ 66,00
Ziggo500 Mbit/s125 (49 HD)
€ 86,50