Goedkoopste internet en tv pakketten

ProviderInternetZendersKortingPrijs per maandBestellen
Tele220 Mbit/s34 (19 HD)
Nu 6 maanden voor € 24,00
€ 34,00
Online.nl100 Mbit/s86 (49 HD)
Nu 6 maanden voor € 30,00
€ 45,00
Ziggo25 Mbit/s79 (36 HD)
Nu 3 maanden voor € 34,95
€ 41,50
Budget Alles in 1100 Mbit/s70 (44 HD)
Nu 3 maanden voor € 24,00
€ 44,00
T-Mobile50 Mbit/s66 (36 HD)
Nu 3 maanden voor € 30,00
€ 45,00
Oxxio100 Mbit/s80 (56 HD)
Nu 6 maanden voor € 38,45
€ 45,95

Goedkoop internet en TV vergelijken

Hoe werkt internet en tv pakketten vergelijken en waar moet je op letten? Wij leggen het uit.

Voor een internet en tv pakket wil je natuurlijk niet te veel betalen, maar waar moet je op letten bij het zoeken van een goedkoop internet en tv pakket?

Factoren zoals welke zenders beschikbaar zijn in het pakket, welke internet snelheid je wil en natuurlijk de prijs zijn belangrijk in jou zoektocht naar het ideale pakket. Daarnaast zijn alle internet en tv pakketten niet overal in Nederland beschikbaar, dus je moet ook rekening houden met je locatie.

Gelukkig kun je met onze tool al deze vragen makkelijk en snel beantwoorden. Met de filters in onze vergelijker krijg je niet alleen internet en tv pakketten te zien die bij jou behoeftes aansluiten, maar wij zetten ook nog de goedkoopste optie voor jou bovenaan. Wij vergelijken alle providers en aanbiedingen dus je krijgt een volledig overzicht van de beschikbare opties. Hierdoor kom je altijd voordelig uit zonder teveel te betalen.

  • Bespaar tijd met het zoeken naar een passend pakket

  • Goedkoopste internet en tv pakket bovenaan

  • Alle providers en pakketten vergelijken

Waarom internet en tv pakketten vergelijken?

Lagere maandprijs voor de eerste maanden
Extra zenderpakketten of korting
Goedkoper dan als je internet en tv apart koopt

Geld en tijd zijn niet de enige redenen waarom internet en tv pakketten vergelijken een goed idee is. Veel providers hebben aanbiedingen die vele extra's bieden zoals extra zenderpakketten. Momenteel is er alleen ontzettend veel keuze aan internet en tv abonnementen en providers.

Het is daarom moeilijk voor mensen om een goede keuze te maken. Ze lopen vaak nieuwe aanbiedingen en extra's mis doordat ze niet weten welke acties er momenteel zijn. Veel mensen kiezen daardoor een duurder internet en tv pakket, terwijl er goedkopere opties beschikbaar zijn.

Met onze internet en tv vergelijker krijg je snel een overzicht van de pakketten die beschikbaar zijn bij jou in de buurt en loop je nooit meer huidige aanbiedingen mis.

Wie zijn de Goedkoopste internet en TV providers?

Wij hebben de goedkoopste internet en tv pakket providers voor je opgezocht!

Op dit moment zijn de abonnementen van Tele2, Budget Alles-in-1 en Online het goedkoopste. Bij Tele2 krijg je 20Mbit/s, deze snelheid is goed als je met twee personen internet gebruikt om te mailen, browsen en bijvoorbeeld YouTube video’s te bekijken.

Wil je toch liever iets sneller internet? Dan kun je het beste kiezen voor het abonnement van Budget Alles-in-1 of Online.nl. Je ontvangt 100Mbit/s en beide providers leveren standaard een groot pakket aan tv zenders. Bij alle drie de abonnementen krijg je de eerste maanden korting, waardoor je nog minder betaalt voor je internet en tv pakket.

Goedkoopste internet abonnement: (A)DSL, kabel en glasvezel

Als je in jouw omgeving alleen (A)DSL kan krijgen dan zijn Tele2 en Online.nl de goedkoopste opties op de markt.

Kijk je veel tv en wil je een uitgebreide keuze uit extra zenderpakketten? Dan kun je het beste internet via de kabel nemen via Ziggo. Ziggo is momenteel de enige landelijke internet aanbieder van kabel en geeft veel mogelijkheden voor extra zenderpakketten.

Voor het goedkoopste internet en tv abonnement met glasvezel kun je het beste T-Mobile kiezen. Bij T-Mobile krijg je naast een stabiele internet verbinding er ook Fox Sports 1 gratis bij.

Goedkoopste internet en tv pakket providers

Bekijk hier alle aanbieders van internet en tv pakketten