Goedkoop internet en TV

Vul de postcodecheck in

Goedkoopste internet en TV pakketten

Waar vind jij goedkoop internet en TV? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Internet
20 Mbit/s
Televisie
34 (19 HD)
€33,00
per maand
Bekijken
Nu 6 maanden voor € 26,00
Internet
100 Mbit/s
Televisie
81 (33 HD)
€45,00
per maand
Bekijken
Nu 6 maanden voor € 30,00
Internet
100 Mbit/s
Televisie
70 (44 HD)
€44,00
per maand
Bekijken
Nu 4 maanden voor € 24,00

Goedkoopste internet abonnement

Op dit moment zijn de abonnementen van Tele2, NLE en Online het goedkoopste. Bij Tele2 krijg je 20Mbit/s, deze snelheid is goed als je met twee personen internet gebruikt om te mailen, browsen en bijvoorbeeld YouTube video’s te bekijken. Wil je toch liever iets sneller internet? Dan kun je het beste kiezen voor het abonnement van NLE of Online. Je ontvangt 100Mbit/s en beide providers leveren standaard een groot pakket aan tv zenders. Bij alle drie de abonnementen krijg je de eerste maanden korting, waardoor je nog minder betaalt voor je internet en tv pakket.

Top 3: goedkoopste internet en tv

Wanneer je op zoek bent naar goedkoop internet en TV dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vergelijken dagelijks alle aanbieders en houden de prijzen up to date. Om te helpen bij het kiezen van een goedkoop internet en TV abonnement hebben wij een top 3 opgesteld. Je kunt ook meteen alle internet en TV abonnementen vergelijken. Het goedkoopste internet en TV pakket staat bovenaan in de vergelijker.

Goedkoop internet en TV vergelijken

Hoe werkt internet en tv pakketten vergelijken en waar moet je op letten? Wij leggen het uit.

Internet en TV pakket vergelijken

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een nieuw internet abonnement af te sluiten. Er is ontzettend veel keuze aan abonnementen en providers. Om te zorgen dat je niet oneindig aan het zoeken bent, hebben wij een onafhankelijke vergelijker gemaakt. Je vult je postcode en huisnummer in en je ziet meteen wat voor internet abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn. De goedkoopste internet en tv abonnementen staan bovenaan, zo hoef je niet lang meer te zoeken. En met de gratis overstapservice is het overstappen een makkie.
Alle internet en TV pakketten vergelijken

internet-tv-vergelijken

Internet snelheid: (A)DSL, kabel en glasvezel

Niet iedereen kan dezelfde snelheid ontvangen. Per internet verbinding hebben we het goedkoopste internet abonnement uitgezocht.

Goedkoopste internet

ADSL is in veel gevallen het goedkoopste internet voor thuis. Ben je met maximaal twee personen dan kunnen de lagere snelheden vanaf 20 Mbit/s genoeg zijn. Ben je met meer dan twee personen of stream en game je veel, dan raden we een hogere internetsnelheid aan. Het kijken van televisie met de digitale ontvanger gaat namelijk ook via het internet. Met een hogere snelheid is het mogelijk om tegelijkertijd vlekkeloos te internetten én televisie te kijken.
Alle internet en TV pakketten vergelijken

Internet 20 Mbit/s
Televisie 34 (19 HD)
33,00 per maand
Bekijken
Nu 6 maanden voor € 26,00
Internet 100 Mbit/s
Televisie 81 (33 HD)
45,00 per maand
Bekijken
Nu 6 maanden voor € 30,00

Goedkoop glasvezel

Voor goedkoop internet en TV via glasvezel raden we een abonnement aan bij NLEx. NLE biedt een groot zenderpakket aan je krijgt daarnaast en een gratis WiFi versterker. Ben je een sportliefhebber dan is T-Mobile een heel goed alternatief. Het glasvezel abonnement van T-Mobile biedt gratis FOX Sports 1. Met een glasvezel pakket heb je altijd stabiel internet. Je uploadsnelheid is altijd even hoog als je downloadsnelheid. Dit geeft je de mogelijkheid om razendsnel bestanden te delen met anderen.
Alle internet en TV pakketten vergelijken

Internet 50 Mbit/s
Televisie 78 (57 HD)
52,50 per maand
Bekijken
Nu 6 maanden voor € 31,25
Internet 50 Mbit/s
Televisie 70 (44 HD)
51,50 per maand
Bekijken
Nu 4 maanden voor € 29,00

Ziggo kabel

Ziggo is momenteel de enige landelijke internet aanbieder van kabel. De prijzen liggen bij kabel hoger dan (A)DSL, maar daar krijg je vaak ook meer extra’s voor. Met Ziggo MyPrime kun je bijvoorbeeld duizend films en series gratis kijken. Met Replay TV kies je zelf wanneer je jouw favoriete TV programma kijkt en je kunt online TV kijken in HD kwaliteit op ieder device wanneer je maar wilt. Mocht op jouw adres geen snel (A)DSL internet of glasvezel aanwezig zijn, dan is Ziggo het beste alternatief.
Alle internet en TV pakketten vergelijken

Internet 25 Mbit/s
Televisie 79 (36 HD)
41,50 per maand
Bekijken
Nu 3 maanden voor € 34,95
Internet 50 Mbit/s
Televisie 80 (37 HD)
51,00 per maand
Bekijken
Nu 3 maanden voor € 39,95

Internet en TV aanbieding

Houd de aanbiedingen van internet providers in de gaten, een makkelijke manier om geld te besparen.

Met een internet en TV aanbieding kun je veel geld besparen. Er zijn verschillende soorten aanbiedingen, in de meeste gevallen wordt een korting gegeven. Vaak betaal je een aantal maanden van het gehele contract een lagere maandprijs. Er zijn ook internet en TV aanbieders die een cashback geven of extra zenderpakketten aanbieden wanneer je een internet en TV pakket bij hun afsluit.

Wij hebben gekeken naar meerdere aanbiedingen en deze op een rijtje gezet, zo kun jij de internet en TV aanbieding vinden die bij jou past. Je kunt ook voor kiezen om alle internet en TV pakketten te vergelijken. De korting, cashback of extra’s worden altijd in de vergelijker getoond.

Alle internet en TV pakketten vergelijken

ProviderKortingPrijs per maandBestellen
Online.nl
Nu 6 maanden voor € 30,00
€45,00Bestellen
Budget Alles in 1
Nu 4 maanden voor € 24,00
€44,00Bestellen
T-Mobile
Nu 3 maanden voor € 35,00
€50,00Bestellen
T-Mobile
Nu 3 maanden voor € 35,00
€50,00Bestellen

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik gemakkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Hoe werkt de internet & TV postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en TV pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Goedkope providers

Bij welke provider moet jij zijn om het goedkoopste internet en TV pakket te krijgen?

Er is een aantal internet providers die goedkoop internet en TV aanbieden, zoals Tele2, Online en NLE. Het voordeel van goedkope providers is natuurlijk de prijs. Maar goedkoop internet en TV nemen wil niet zeggen dat je kiest voor een mindere kwaliteit. In tegendeel, veel van de abonnementen die goedkoop zijn bieden een uitgebreid TV pakket waarvan veel zenders in HD worden aangeboden. Goedkope providers bieden echter weinig extra’s aan. Omdat de goedkope providers vooral basis abonnementen leveren kunnen ze de een lage prijs hanteren.

Een goedkope provider is ideaal wanneer je niet veel wensen hebt voor jouw internet en TV pakket, maar gewoon lekker wilt kunnen internetten en TV kijken wanneer het jou uitkomt.

Ben jij benieuwd naar alle internet providers? Je kunt ook alle providers vergelijken en de beste provider voor jou kiezen.