Goedkoop internet en TV biedt kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar goedkoop internet en TV dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vergelijken dagelijks alle aanbieders en houden de prijzen up to date.

Goedkoop internet en tv nemen wilt niet zeggen dat je kiest voor een mindere kwaliteit. In tegendeel, veel van de abonnementen die goedkoop zijn bieden een uitgebreid TV pakket waarvan veel zenders in HD aangeboden worden. Om te helpen bij het kiezen van een goedkoop internet en tv abonnement hebben wij een top 3 opgesteld. De abonnementen hebben we geselecteerd op drie verschillende internet verbindingen. Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt naar de juiste internetsnelheid. Wil je hier advies over? Dit kun je terug lezen in de verschillende tabjes.

Goedkoop ADSL Internet

We hebben een top 3 samengesteld van de goedkoopste providers met ADSL abonnementen. ADSL is in veel gevallen de goedkoopste vorm voor internet abonnementen voor thuis. Ben je met maximaal twee personen dan kunnen de lagere snelheden vanaf 20 Mbit/s genoeg zijn. Ben je met meer dan 1 a 2 personen, of stream en game je veel, dan raden we een hogere internetsnelheid aan. Het kijken van Televisie met de digitale ontvanger gaat namelijk ook via het internet. Met een hogere snelheid is het mogelijk om vlekkeloos tegelijkertijd te internetten en televisie te kijken. Omdat het prijsverschil per maand maar enkele euro’s scheelt, hebben we het 50 Mbit abonnement van Tele2 en het 100 Mbit/s abonnement van Fiber in de top drie gezet.

100 Mbit/s
117 zenders – 45 in HD
€ 32,45
20 Mbit/s
19 zenders – 18 in HD
€ 30,08
30 Mbit/s
72 zenders – 24 in HD
€ 33,25

Goedkoop Kabel internet

Ziggo is momenteel de enige aanbieder van kabel internet en televisie. Hoewel de

prijzen hoger liggen dan die van DSL, is het zo dat ze meer extra’s aanbieden zoals Ziggo MyPrime (duizend films en afleveringen van series gratis kijken), Replay TV (je favoriete TV programma wordt opgenomen door Ziggo en kan direct teruggekeken worden) en online TV kijken in HD kwaliteit op ieder device wanneer je maar wilt. Mocht er op je adres geen snel DSL internet of glasvezel aanwezig zijn, dan is Ziggo het beste alternatief.

De onderstaande abonnementen van Ziggo komen met gratis Formule 1 en Movies & SerieS XL. Dit houdt in dat je 50 extra zenders, inclusief extra films en series krijgt.

40 Mbit/s
78 zenders – 35 in HD
€ 46,50
150 Mbit/s
78 zenders – 35 in HD
€ 61,50
300 Mbit/s
115 zenders – 44 in HD
€ 82,50

Goedkoop glasvezel internet

Voor goedkoop internet en TV via glasvezel raden we een abonnement aan bij

Online.nl of NLEx. Beide bieden ze en groot zenderpakket aan, dezelfde prijs en internetsnelheid. NLEx biedt daarentegen nog meer zenders en een gratis WiFi versterker wanneer je een abonnement afsluit. Ben je een sportliefhebber dan is T-Mobile een heel goed alternatief. Het glasvezel abonnement van T-Mobile biedt gratis FOX Sports 1 en 30 euro korting bij activatie van je pakket. Met een glasvezel pakket heb je altijd stabiel internet. Je uploadsnelheid is altijd even hoog als je downloadsnelheid. Dit geeft je de mogelijkheid om razendsnel bestanden te delen met anderen.

50 Mbit/s
72 zenders – 24 in HD
€ 43,50
50 Mbit/s
117 zenders – 45 in HD
€ 36,-
50 Mbit/s
62 zenders – 35 in HD
€ 45,63

Goedkoop internet en tv is mogelijk doordat VDSL al lang op de markt te vinden is. De techniek is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en dus goedkoper geworden. NLEx biedt op dit moment het goedkoopste all-round ADSL pakket. Je krijgt een van de grootste zenderpakketten die verkrijgbaar zijn bij NLEx. Afhankelijk van je locatie kan je ook de 100 Mbit’s downloadsnelheid behalen. Met deze snelheid kan je zorgeloos internetten en TV kijken. Het kijken van digitale televisie gaat namelijk via het internet.

Let op dat er nog veel meer internet en TV pakketten beschikbaar zijn dan die van de bovenstaande drie categorieën. Dit zijn slechts de goedkoopste. Je kan ook internet en TV vergelijken op basis van je postcode, hiermee zie je direct welke pakketten op je adres beschikbaar zijn.