NLEx is veranderd naar Budget Alles-in-1. NLE en Budget Energie hebben hun krachten gebundeld om jou de beste internet en tv pakketten aan te bieden.

Combivoordeel met Budget energie
Goedkope Glasvezel abonnementen
100 tv-zenders in het basispakket

Budget Alles-in-1 Internet

Lees hier over wat je kunt verwachten van de glasvezel en ADSL internetabonnementen van Budget

Via Budget kun je internet abonnementen krijgen via ADSL of Glasvezel. De ADSL internetabonnementen zijn meestal goedkoper, maar bieden een lagere snelheid. ADSL is wel een van de meest voorkomende aansluitingen in Nederland dus je hebt wel meer kans dat het internetabonnement beschikbaar is in jouw buurt. Snelheden voor de ADSL abonnementen kunnen erg verschillen, omdat ze afhankelijk zijn van de afstand tussen jouw woning en de telefooncentrale. Toch kun je met een ADSL abonnement goed overweg wanneer je niet intensief internet gebruikt.

Wil je toch een snellere en meer stabiele internetverbinding. Dan biedt Budget glasvezel abonnementen aan die je voor weinig de meest stabiele verbinding geven. Met de glasvezelabonnementen van Budget kun je snelheden krijgen van 50 Mb/s, 100 Mb/s en 500 Mb/s. Budget maakt gebruik van het glasvezelnetwerk van KNP en zijn vaak een van de goedkopere providers die glasvezel aanbieden. Als je niet veel wil betalen en toch de voordelen van glasvezel wil dan is Budget een uitstekende keuze.

internet-tv-vergelijken

Budget Alles-in-1 TV

Lees hier over de verschillende extra's en voordelen die je kunt krijgen met een tv abonnement van Budget

internet-tv-vergelijken

Met het TV Basis abonnement van Budget krijg je 100 tv-zenders en de keuze uit 10 extra zenderpakketten. Bij de extra zenderpakketten heb je onder andere de keuze uit Fox Sports Totaal, Ziggo Sport Totaal, Film 1 en Videoland Unlimited.

Wil je een extra tv-ontvanger erbij? Dan kun je voor €4,00 een extra tv-ontvanger erbij krijgen. Als je mogelijk je internet en tv abonnement wil combineren met bellen dan kan dat. Bij het aanmelden voor een abonnement krijg je de keuze om je eigen pakket samen te stellen. Ook kun je €5,00 korting krijgen wanneer je Budget Energie combineert met je huidige abonnement. Je kunt hierdoor je energie- en telecomdiensten onder één dak hebben in plaats van het gescheiden te houden.

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik makkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat, wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Hoe werkt de internet en tv postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en tv pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.