KPN is de grootmacht in Nederland als het gaat om het aanbieden van internet en tv pakketten. Deze provider heeft het grootste ADSL netwerk in handen en biedt stabiel en betrouwbaar internet aan. Het glasvezelnetwerk van KPN geeft hun klanten ook toegang tot hoge internetsnelheden.

Snelle en stabiele verbindingen
Grootste ADSL netwerk van Nederland
Abonnementen volledig aanpasbaar

KPN Internet

Lees hier over wat je kunt verwachten van de glasvezel en ADSL internetabonnementen van KPN

KPN Glasvezel

Wil je een super snelle en stabiele internetverbinding? Met een KPN glasvezel internet abonnement heb je een download snelheid tot 500 Mb/s en kun je ongestoord filmpjes kijken op de hoogste kwaliteit. Grote bestanden downloaden gebeurt in een paar seconden en je hebt de meest stabiele internet verbinding in Nederland. Het glasvezelnetwerk van KPN wordt op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar waardoor steeds meer mensen van deze snelle internetverbinding kunnen genieten.

Een KPN glasvezel internet abonnement kan worden gecombineerd met een tv of telefoon abonnement. Ben je benieuwd of een glasvezel internetverbinding beschikbaar is bij jou in de buurt? Doe dan de postcode check en kijk welke soorten internet abonnement voor jou beschikbaar zijn.

internet-tv-vergelijken

KPN ADSL / VDSL

Vind je een glasvezel internetabonnement te duur of is het niet beschikbaar bij jouw in de buurt? KPN heeft ook ADSL 2+ en VDSL internetabonnementen. Deze internetabonnement zijn goedkoper en op meerdere plaatsen in Nederland beschikbaar. De downloadsnelheid van deze abonnementen zijn een alleen een stuk minder (50 Mb/s ) vergeleken met glasvezel.

Als je internet voornamelijk gebruikt voor je mail of het lezen van artikelen dan is dit een goede keuze. KPN biedt ook internetabonnementen met downloadsnelheden van 100 Mb/s en 200 Mb/s aan. Met KPN Hussel kan je gemakkelijk je eigen abonnement personaliseren en de internetsnelheid kiezen die het beste bij jou past.

internet-tv-vergelijken

KPN TV

Met tv van KPN geniet je van haarscherpe digitale televisie

internet-tv-vergelijken

Een tv abonnement van KPN geeft je veel mogelijkheden met interactieve televisie waarmee je onder andere programma’s kan opnemen, terugkijken en pauzeren. Met Begin Gemist kun je makkelijk inspringen bij je favoriete tv programma wanneer je net te laat bent. Zit je net een serie te kijken en moet je iets tussendoor doen? Dan kun je met Live Pauzeren gerust op een later moment weer verder kijken. Je hebt bij KPN ook veel keuze uit extra zenderpakketten zoals: Spotify, Film 1, Fox Sports, Videoland en Ziggo Sport

Heb je meer dan 1 tv? Dan kun je voor € 5,00 een extra tv-ontvanger krijgen. Bij KPN kun je alleen niet een los interactieve televisieabonnement nemen. Je combineert interactieve televisie altijd met een internetabonnement. Bekijk hier alle KPN internet en tv pakketten die momenteel beschikbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik makkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat, wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Hoe werkt de internet en tv postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en tv pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.