Online is het kleine broertje van Canal Digitaal. Daar waar Canal Digitaal zich volledig focust op digitale televisie is Online gespecialiseerd in het aanbieden van snel en goedkoop internet.

Altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid
Standaard 85 tv-zenders
Live TV opnemen en pauzeren

Online Internet

Lees hier over wat je kunt verwachten van de glasvezel en ADSL internetabonnementen van Online

Met de internet pakketten van Online kun je kiezen tussen Standaard Internet (ADSL) of Glasvezel internet op basis van wat beschikbaar is bij jouw woning. Met Standaard internet krijg je een downloadsnelheid tot 100 Mb/s. Je krijgt van Online.nl altijd de hoogst mogelijke internetsnelheid aangeboden. Als je netwerk bij jou in de buurt wordt verbeterd dan krijg je automatisch zonder dat jet iets hoeft te doen de hogere snelheid. Voor de hogere snelheid hoef je dan niet extra voor te betalen waardoor je niet onverwachts meer geld hoeft te besteden aan je internetverbinding.

Met Glasvezel internet van Online krijg een snelheid van 200 Mb/s. Doordat je gebruik maakt van glasvezel blijft deze snelheid stabiel en kun je met een gerust hart grote bestanden downloaden en film/muziek/tv-series streamen.

internet-tv-vergelijken

Online TV

Met tv van Online geniet je van haarscherpe digitale televisie

internet-tv-vergelijken

Bij Online krijg je interactieve TV van Cana Digitaal. In het tv pakket krijg je meer dan 85 tv-zenders waarvan er 52 in HD zijn. In het zenderpakket zit standaard FOX Sports Eredivisie (1, 2 en 3).

Je kunt met dit tv pakket makkelijk tv programma’s terug kijken, opnemen en live pauzeren. Ook heb je de mogelijkheid om via de Interactieve TV App overal tv te kijken binnen de EU. Als je niet genoeg hebt aan de 85 zenders in het tv pakket dan kun je deze uitbreiden met een extra zenderpakket. Je hebt daarbij de keuze uit onder andere Film1, FOX Sports International en Ziggo Sport Totaal. Online biedt een van de meest voordelige en complete tv pakketten aan op de markt.

Je internet en TV pakket van Online is een doe het zelf pakket, maar je krijgt hierbij wel een installatie garantie. Mocht je dus niet aan de handleiding uitkomen en lukt het niet om je internet en televisie te installeren, dan stuurt Online een gratis monteur om je alsnog te helpen.

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik makkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat, wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Hoe werkt de internet en tv postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en tv pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.