Met T-Mobile Thuis biedt de provider meerdere internet en tv abonnementen aan. Bekijk op deze pagina wat je kunt verwachten van de abonnementen van T-Mobile.

Internet maandelijks gratis aanpasbaar
Gratis Fox Sports Eredivisie 1
Veel extra zenderpakketten

T-Mobile Internet

T-Mobile bieden sinds 2017 internet en TV pakketten aan. Ze bieden internet via glasvezel en VDSL aan. VDSL is sneller dan een standaard ADSL verbinding doordat de telefoonlijn niet rechtstreeks naar de wijkcentrale loopt. Er zit meestal een straatkast tussen jouw adres en de wijkcentrale, waardoor er veel minder snelheidsverlies optreed. Zo behaal je vaker de maximale snelheid van je internetabonnement.

Bij T-Mobile heb je de keuze uit 3 verschillende internet pakketten: Basic (50 Mb/s), Fast (100 MB/s) en Premium (1000 Mb/s). T-Mobile maakt gebruik van het glasvezelnetwerk van KPN wat ervoor zorgt dat hun glasvezelinternet stabiel en snel is. Met hun glasvezel kunnen ze een internetsnelheid halen van 750 Mb/s.

Internet van T-Mobile is meestal goedkoper dan de grotere providers zoals Ziggo en KPN. Als je op zoek bent naar een goedkoper glasvezel abonnement dan is T-Mobile een goed alternatief. Een groot voordeel van T-Mobile is dat je ook maandelijks kosteloos je abonnement kan aanpassen. Wanneer je niet blij bent met je internetabonnement of een extra zenderparken wil toevoegen hoef je nu niet meer extra te betalen.

internet-tv-vergelijken

T-Mobile TV

internet-tv-vergelijken

Bij een interactief TV pakket krijg je minimaal 60 TV-Zenders waarvan 40 in HD, inclusief Fox Sports Eredivisie 1. Favoriete TV programma gemist? Je kunt de uitzendingen NPO 1, NPO 2, NPO 3, SBS6, Net5 en Veronica terugkijken tot en met tien dagen. Via de TV Anywhere app kun je ook overal waar je maar wil tv kijken. Dan kijk je met video on demand je favoriete series en films op je tv, laptop of tablet.

Je hebt bij T-Mobile ook de keuze voor extra zenderpakketten zoals Film1 of Ziggo Sport. Zoals eerder genoemd zijn deze zenderpakketten maandelijks opzegbaar zonder dat je er extra voor hoeft te betalen. Hierdoor kun je zonder zorgen een extra zenderpakket of andere internetsnelheid proberen.

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik makkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat, wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Hoe werkt de internet en tv postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en tv pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.