Tele2 is de prijsvechter op de ADSL markt en bieden goedkope internet en tv pakketten aan door gebruik te maken van flinke kortingsacties. Tele2 biedt samen met T-Mobile verschillende internet en tv pakketten aan.

Goedkoopste internet en tv pakket
Standaard de 20 meest populaire tv zenders
Stel zelf je abonnement samen

Tele2 Internet

Lees hier over wat je kunt verwachten van de glasvezel en ADSL internetabonnementen van Tele2

Tele2 biedt verschillende internetabonnementen aan die bij jouw internetgebruik past. Tele2 levert bij zijn 10 Mb/s abonnement de ADSL2+ techniek en biedt pas vanaf het 50 Mb/s abonnement VDSL aan. Wij raden dan ook aan om te kiezen voor het 50 Mb/s abonnement aangezien je daar veel vaker de maximum snelheid kan behalen.

Gebruik je bijna geen internet? Dan is het internet pakket Internet Light een goede optie. Hierbij krijg een download snelheid van 10MB. Het Basic internet pakket van Tele2 geeft je een snelheid van 50 Mb/s voor ongeveer €30,00 per maand. Voor maar €5,00 meer krijg je met het internet abonnement FAST dubbel de download snelheid met 100 Mb/s.

Als je op zoek bent naar de goedkoopste internetabonnementen dan is Tele2 een uitstekende keuze. De abonnementen van Tele2 stel jezelf makkelijk samen, zodat je nooit betaald voor iets wat je niet gebruikt.

internet-tv-vergelijken

Tele2 TV

Met de tv pakketten van Tele2 betaal je nooit teveel voor zenders die je niet kijkt

internet-tv-vergelijken

Tele2 heeft voor jou verschillende tv abonnementen die aansluiten op jouw kijkgedrag. Geeft je minder om tv en wil je alleen de essentiële zenders hebben? Dan is het tv abonnement TV Light ideaal voor jou. Bij dit abonnement krijg je de 20 meest populaire tv zenders waarvan er 19 in HD zijn. Je krijgt ook standaard toegang tot Online TV, Programma Gemist en de videotheek van Tele2. Met dit abonnement ben je goedkoop uit en betaal je niet onnodige voor zenders die je niet kijkt.

Wil je toch iets meer uit je tv pakket krijgen? Dan is het abonnement TV Basis van Tele2 een goede keuze. Hierbij krijg je meer dan 50 tv-zenders waarvan er 28 in HD zijn. Net zoals TV Light krijg je de mogelijkheid om gemiste programma’s terug te kijken en gebruik te maken van de videotheek. Als je nog meer zenders wil dan kun je deze krijgen via een extra zenderpakket. Voor de extra zenderpakketten heb je een keuze uit het Pluspakket, Film 1 en Ziggo Sport totaal.

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik makkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat, wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Hoe werkt de internet en tv postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en tv pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.