Ziggo is de grootmacht op de kabel. Zij zijn de enige die een internet en tv pakket aanbieden via de kabel sinds de fusie met UPC. Ziggo is een provider die goed voor zijn klanten zorgt door geregeld een gratis snelheidsverhoging door te voeren.

80 zenders in het basispakket
Standaard Ziggo Sport erbij
Kijk onderweg series met Ziggo Go

Ziggo internet

Ziggo levert landelijk snel en stabiel kabel internet

Met een internetabonnement van Ziggo krijg je internet via kabel. Dit betekend dat als je internet van Ziggo wil je ook een tv abonnement erbij moet nemen. Je hebt met hun abonnementen verschillende internet pakketten die bij jouw internetgebruik passen. Gebruik je alleen internet om bijvoorbeeld social media te checken of te mailen? Dan heeft Ziggo een start abonnement van 50 Mb/s waarmee je prima op weg kunt.

Als je meer verwacht van je internetverbinding dan is het internet abonnement Complete van Ziggo een goede keuze. Dit is het meest gekozen internetabonnement van Ziggo en geeft je een internet snelheid van 250 Mb/s.

Ben je echt een internetliefhebber en wil je de hoogste snelheid hebben? Dan is het Giga abonnement (10000 Mb/s) het ideale internetabonnement voor jou. Hiermee kun je ongestoord online gamen en grote bestanden downloaden.

internet-tv-vergelijken

Ziggo TV

Of je nou een sport fan bent of liever tv series kijkt, met de tv pakketten van Ziggo zit er altijd wel iets voor jou tussen.

internet-tv-vergelijken

Bij Ziggo krijg je in je basispakket meer dan 80 zenders waarvan er 37 in HD zijn. Je kunt uit drie tv pakketten kiezen: Start, Complete en Max. Elk tv pakket heeft standaard Ziggo Sport en geeft je de mogelijkheid om programma’s terug te kijken.

Met het tv pakket Complete kun je ook series live pauzeren en opnemen. Zo hoef je nooit meer iets van jouw favorieten tv programma te missen.

Als je echt het meeste uit je tv abonnement wil halen dan is het abonnement Max de beste keuze voor jou. Je krijgt hierbij meer dan 125 zenders en met Voice Control kun je gemakkelijk zonder afstandsbediening zappen.

Via de Ziggo Go app kunnen klanten van Ziggo ook gratis op andere apparaten films en series onderweg kijken. Wanneer je weer thuiskomt kun je meteen verder kijken waar bent gebleven. Via je laptop, tablet, smartphone of een ander tv scherm kijk je gemakkelijk verder naar je favorieten programma's.

Veelgestelde vragen

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kan ik makkelijk overstappen?

Je kunt via onze vergelijker de provider kiezen die het beste bij jou past. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de website van deze provider. Hier kun je jouw gegevens invullen. Let er goed op de levering overeenkomt met de datum dat het oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dat je lang zonder internet zit.

Zijn jullie echt onafhankelijk?

Ja, wij zijn echt onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Wij zijn 100% onafhankelijk omdat, wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs.

Hoe werkt de internet en tv postcodecheck?

Je vult je postcode en huisnummer in. Vervolgens krijg je een overzicht van alle internet en tv pakketten die beschikbaar zijn op jouw postcode. Je kunt met de filters nog specifieker aangeven wat je in jouw pakket wil. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van jouw voorkeuren.

Is overstappen naar een andere provider gratis?

Ja, overstappen is geheel gratis. De providers regelen onderling dat de overstap goed wordt geregeld.