Internet en TV pakket Fiber

Internet en TV pakketten Fiber

Fiber biedt zowel ADSL als Glasvezel internet en tv pakketten aan. Echter ligt de specialisatie van deze provider bij Glasvezel. Let op dat je hierbij gratis vaste telefonie krijgt. Je belt dan met een vast nummer met voordelige tarieven. Daarbij krijg je korting op het Fiber SmartAlarm, hiermee kun je jou huis beveiligen met camera’s en een 24/7 koppeling naar de alarmcentrale.

Iedereen is welkom bij Fiber zelfs als je een BKR registratie hebt, Fiber helpt je hiermee verder. Bovendien geeft Fiber bij zijn internet en TV pakketten de garantie dat je de beloofde snelheid ook daadwerkelijk binnenkrijgt. Mocht dit niet het geval zijn dan krijg je gewoon je geld terug.

Momenteel krijg je altijd de maximaal haalbare snelheid geleverd op je adres als je kiest voor een DSL internet en TV pakket van Fiber. Als je dus hieronder je postcode invoert en er staat dat 100 Mbit/s beschikbaar is bij DSL, dan krijg je deze snelheid geleverd van Fiber. Mocht dit lager uitvallen dan is dat hetgeen Fiber je levert. Fiber is wel een provider die exclusief VDSL internet aanbiedt. Dit houdt in dat als je in een oud stadscentrum woont of in een buitengebied zit waar alleen ADSL2+ geleverd kan worden, dat Fiber niet beschikbaar is.