Internet en TV pakket KPN

Digitale televisie wordt aangeboden via de ADSL aansluiting in huis. Met een draadloosverbindingsset is het mogelijk om zonder overal in huis kabels te trekken gewoon TV te ontvangen op bijvoorbeeld je zolderkamer. Bij KPN kan je kiezen uit verschillende snelheden bij je abonnement, dit varieert van 50, 100 en 150 Mbit/s via de telefoonlijn tot 100 en 500 Mbit/s via glasvezel. Als je een internet en TV pakket van KPN afneemt dan wordt het televisie signaal verstuurt via de internetverbinding, let er dus op dat je een abonnement afneemt met een hoge snelheid als je veel gebruik maakt van internet. Tevens is dit aan te raden als je met meerdere mensen in huis tegelijkertijd gebruik maakt van het internet en de interactieve televisie.

Internet en TV pakketten KPN

KPN is de grootmacht in Nederland wanneer het gaat om een internet en tv pakket aanbieden. Deze provider heeft het grootste ADSL netwerk in handen en biedt stabiel en betrouwbaar internet aan. Bovendien zijn zeer hoge snelheden mogelijk wanneer men glasvezel van KPN neemt.

Internet en TV pakketten vergelijken van KPN loont, zeker gezien je combivoordeel kan krijgen als je in het bezit bent van een mobiel abonnement bij KPN. Zo kun je vele extra’s krijgen en korting op je maandfactuur. In totaal kan je de volgende voordelen ontvangen van KPN:

  • Vanaf 1 mobiel abonnement
  • € 5,- korting op elk mobiel abonnement
  • Ontvang 2x zoveel MB’s SMSjes en belminuten
  • Gratis zenderpakket naar keuze: HBO, Plus pakket of Kids pakket
  • Extra vanaf 2 mobiele abonnementen
  • MB’s delen met alle gezinsleden
  • Gratis onderling bellen met je gezinsleden

De combivoordelen met KPN compleet krijg je allemaal, je hoeft dus niet te kiezen. Let op dat de mobiele abonnementen geregistreerd moeten zijn op hetzelfde adres.