Internet en TV pakket Online

Online is een provider die zich met name richt op het aanbieden van een uitgebreid en kwalitatief internet en TV pakket. Zo ontvang je maar liefst 85 digitale zenders, waarvan 52 in HD. De internetsnelheden via de telefoonlijn variƫren bij deze provider zijn: 30 Mbit/s, 50 Mbit/s en 100 Mbit/s. Bij Glasvezel kan je snelheden krijgen van 50 Mbit/s, 100 Mbit/s en 200 Mbit/s. Omdat je TV signaal gebruik maakt van de internetverbinding is het raadzaam om te kiezen voor voldoende snelheid als je tegelijkertijd gebruik maakt van televisie en internet. Als je dit niet doet heb je kans dat het netwerk overbelast raakt en er haperingen voorkomen.

Je internet en TV pakket van Online is een doe het zelf pakket, maar je krijgt hierbij wel een installatie garantie. Mocht je dus niet aan de handleiding uitkomen en lukt het niet om je internet en televisie te installeren, dan stuurt Online een gratis monteur om je alsnog te helpen.

Internet en TV pakketten Online

Online is het kleine broertje van Canal Digitaal. Daar waar Canal Digitaal zich volledig focust op digitale televisie is Online gespecialiseerd in het aanbieden van snel en goedkoop internet. Dit bieden zij aan via het KPN netwerk. Buiten ADSL is het tevens mogelijk om glasvezel bij deze provider af te nemen. De internet en TV pakketten van Online zijn zeer voordelig en bieden je veel diensten die je als klant mag verwachten van een provider.