Internet en TV pakket T-Mobile

internet en TV pakket T-Mobile

T-Mobile is op dit moment de nieuwste provider die de breedbandmarkt betreed. Sinds Februari 2017 bieden ze internet en TV pakketten aan. T-Mobile biedt vrijwel zowel DSL als glasvezel verbindingen. Door de scherpe prijzen heeft de provider T-Mobile een zeer laag instaptarief.

Bij T-Mobile kun je combivoordeel krijgen bij een internet en tv pakket. Dit houdt in dat je in combinatie met een mobiel abonnement veel voordeel kunt krijgen. Zo is het mogelijk om te kiezen tussen:

  • Gratis FOX Sports 1
  • Gratis draadloos modem
  • Extra korting

Zoals eerder vermeld beschikt T-Mobile over VDSL en glasvezel pakketten. Via de onderstaande postcodecheck kan je kijken of jouw adres beschikt over een glasvezel netwerk. De VDSL abonnementen zijn over het algemeen razendsnel. Dit komt omdat de telefoonlijn niet rechtstreeks naar de wijkcentrale loopt. Er zit meestal een straatkast tussen jouw adres en de wijkcentrale, waardoor er veel minder snelheidsverlies optreed. Zo behaal je vaker de maximum snelheid en dat is wel zo prettig, aangezien je TV signaal via de internetverbinding gaat. Met glasvezel zal je altijd de maximum download en upload snelheid behalen. De standaard VDSL en Glasvezel pakketten beginnen met dezelfde startprijs.

Een groot voordeel van een internet en TV pakket bij T-Mobile is dat je het gehele pakket kunt samenstellen aan de hand van jouw behoeftes. Bij een interactief TV pakket krijg je minimaal 60 TV-Zenders waarvan 40 in HD, inclusief FOX Sports. Favoriete TV programma gemist? Je kunt  de uitzendingen NPO 1, NPO 2, NPO 3, SBS6, Net5 en Veronica terugkijken tot en met tien dagen.