Internet en TV pakket Tele2

Internet en TV pakketten Tele2Tele2 is de prijsvechter op de ADSL markt en bieden goedkope internet en tv pakketten aan door gebruik te maken van flinke kortingsacties. Hoewel Tele2 niet het snelste internet aan kan bieden of het uitgebreidste tv pakket is dit wel een provider waarbij je heel voordelig uit bent. Tele2 biedt buiten ADSL tevens glasvezel internet aan.

Tele2 biedt tegenwoordig razendsnel internet aan tot maar liefst 100 Mbit/s en dat voor een zeer lage prijs. In het internet en TV light pakket krijg je 34 zenders, waarvan 19 in HD. Dit is de goedkoopste variant die Tele2 momenteel aanbiedt. Je kunt ook kiezen voor het pakket Internet en TV Basis. In dit pakket zitten 54 digitale zenders, waarvan 28 in HD. De twee TV pakketten schelen slechts €3,- per maand in prijs. Voor degenen die graag veel TV kijkt is dit het goedkoopste alternatief dat momenteel beschikbaar is.

Tele2 levert bij zijn 20 Mbit/s abonnement de ADSL2+ techniek en biedt pas vanaf het 50 Mbit/s abonnement VDSL aan. Wij raden dan ook aan om te kiezen voor het 50 Mbit/s abonnement aangezien je daar veel vaker de maximum snelheid kan behalen. Wel zo prettig aangezien je televisie signaal via de internetverbinding loopt. Bovendien kan je al 4K videos streamen met een 50 Mbit/s internet en TV pakket van Tele2.

Bij hun internet en TV pakketten bieden ze tevens een minder uitgebreid televisie pakket aan. Het voordeel hiervan is dat je tientallen euro’s per jaar kunt besparen ten opzichte van andere internet en TV aanbieders. Mocht je niet vaak televisie kijken, dan is Tele2 een goede aanbieder voor jou.