Internet en TV pakket Telfort

Internet en TV pakketten Telfort

Telfort biedt altijd een vaste lage prijs voor zijn internet en tv pakket. Deze kan met het combivoordeel nog lager zakken wanneer je kiest voor de € 5,- korting per maand. Deze korting wordt verrekend met de factuur waar je interactieve tv op staat.

Bij Telfort kun je combivoordeel krijgen bij een internet en tv pakket. Dit houdt in dat je in combinatie met ene mobiel abonnement veel voordeel kunt krijgen. Zo is het mogelijk om te kiezen tussen:

  • Twee keer zoveel mobiele data
  • Gratis HBO pakket
  • Kids entertainment tv
  • Opnemen pakket
  • € 5,- korting per maand

Bovendien zijn de internet en TV pakketten van Telfort zeer snel, daarbij hebben zij nog een instap pakket dat alleen beschikbaar is wanneer het internet op je adres te langzaam is. Wanneer dit het geval is kun je gebruik maken van het 12 Mbit/s instap pakket, het nadeel hiervan is dat je geen HD televisie kan ontvangen door de te lage internet snelheid. Wel kun je hiermee interactieve televisie kijken in digitale kwaliteit.

We raden je dus aan om te kiezen voor het 40 Mbit/s DSL abonnement van Telfort. Mocht je een glasvezel aansluiting hebben bij je woning, dan kan je beter voor internet, bellen en televisie kiezen van Telfort. Een glasvezel internet en TV pakket van Telfort is namelijk niet beschikbaar, alles in 1 glasvezel is dat wel. Hierbij lopen de snelheden op tot maar liefst 200 Mbit/s. Bij een DSL pakket is het maximum 80 Mbit/s, dit is echter wel ruim voldoende om veel te internetten en televisie te kijken met meerdere mensen tegelijk.