Internet en TV pakket XS4ALL

Internet en TV pakketten XS4ALL

Hoewel XS4ALL niet de goedkoopste internet en tv aanbieder is hebben zij wel veel extra’s te bieden voor hun klanten. Zo geven zij bijvoorbeeld klanten toegang tot hun glasvezel netwerk voor de prijs van ADSL indien dit beschikbaar is. Daar komt bij dat de internet en TV pakketten bij XS4ALL zich profileren op, en inzetten voor veilig en betrouwbaar internet.

Bij de internet en TV pakketten van XS4ALL krijg je een gratis mobiele databundel van 250 MB. Nu lijkt dit in eerste instantie niet veel, maar als deze bundel op is maak je gebruik van onbeperkt internet met een verlaagde snelheid. Naast deze extra’s biedt XS4ALL het uitgebreidst televisie pakket op de markt, hierbij krijg je maar liefst 90 digitale zenders, waarvan 28 in HD. Als je dus veelvuldig gebruik maakt van je TV pakket, dan is het raadzaam om voor deze provider te kiezen.

Een ander voordeel ten opzichte van andere providers, is dat XS4ALL het laagste storingspercentage van Nederland heeft. Dit in combinatie met een uitstekende klantenservice maakt XS4ALL een goede keuze voor een internet en TV pakket. Je betaalt alleen wel wat meer dan bij andere providers voor de uitgebreidere service die deze provider te bieden heeft.

  • F-Secure beveiliging
  • WiFi-versterker
  • Gratis opnemen en terugkijken tot 7 dagen