Internet en TV pakket Ziggo

Internet en TV pakketten ZiggoZiggo is de grootmacht op de kabel. Zij zijn de enige die een internet en tv pakket aanbieden via de kabel sinds de fusie met UPC. Ziggo is een provider die goed voor zijn klanten zorgt door geregeld een gratis snelheidsverhoging door te voeren.

Het voordeel dat Ziggo heeft ten opzichte van een provider als KPN is dat hun internet via de kabel geleverd wordt. Dit is een veel stabielere techniek dan ADSL. Hiermee kunnen zij onder andere een hogere downloadsnelheid halen dan ADSL en is de upload via kabel internet vele male sneller en stabieler dan via dat van ADSL. Daar komt bij dat Ziggo ernaar streeft om te concurreren met glasvezel. Dit is zeker een provider om goed in de gaten te houden.

Bij Ziggo krijg je snel internet geleverd via de kabel, daarbij wordt het televisie signaal via een andere lijn verstuurd waardoor je internet gebruik geen invloed heeft op je TV kwaliteit. De snelheden bij Ziggo varieren van 40 Mbit/s, 200 Mbit/s tot 400 Mbit/s. Voor grote huishoudens zijn het 200 en 400 Mbit/s pakket zeer geschikt.

Bij een internet en TV pakket van Ziggo krijg je naast 70 digitale zenders, waarvan 29 in HD, tevens een aantal extra’s:

  • Ziggo MyPrime – meer dan 1000 films en afleveringen van series
  • Gratis Ziggo Sports kanaal
  • Online TV kijken in HD kwaliteit op ieder device
  • Horizon TV MediaBox – programma’s terugkijken en opnemen