Niemand wil te veel betalen voor internet en tv diensten. Daarom zijn velen op zoek naar het goedkoopste internet en tv pakket. Maar welk pakket daadwerkelijk het goedkoopste is voor jou, ligt grotendeels aan je voorkeuren. We leggen je uit met wat handige tips hoe jij het goedkoopste internet en tv pakket met extra’s kunt vinden.

Een goedkoop internet en TV pakket

Wil je gewoon goedkoop internet en TV? Dan krijg je bij alle internet providers een prima basis pakket. Denk hierbij aan de standaard tv zenders en een internetsnelheid rond 20 Mb/s. Je kunt daarmee met twee personen standaard internetten en video’s op bijvoorbeeld YouTube bekijken.

Extra pakketten kiezen?

Heb je aan het basis pakket niet voldoende en wil je bijvoorbeeld een hogere down- en uploadsnelheid? In dat geval kun je bij de meeste providers het basis pakket uitbreiden en leuke extra’s toevoegen. Je betaalt wel iets meer voor je internet en tv pakket, maar krijg je ook meer. Welke extra’s kun je kiezen bij je internet provider?

De meeste internet providers bieden de volgende extra’s aan:

  • Extra zenderpakket
  • Extra WiFi-modem
  • Video on Demand
  • Opnemen
  • Begin gemist
  • Extra Digitale TV ontvanger
netflix-bij-extra-pakket

KPN internet en TV

Niet alle providers bieden dezelfde extra’s aan. Bij KPN kun je bijvoorbeeld een Spotify Premium of Netflix abonnement toevoegen aan je internet en tv pakket. Bij KPN krijg je standaard 78 TV zenders en ontvang je kabel met een stabiele, snelle verbinding. Naast een goed basis pakket heeft KPN ook de meest uitgebreide extra zender pakketten. Je hebt keuze uit verschillende sportkanalen, film en serie kanalen, kidspakketten en buitenlandse zenders. Het hoeft je bij KPN dus aan niks te ontbreken.

Internet en tv vergelijken

Is KPN niet de provider waar je naar op zoek bent? Dan kun je ook alle providers en abonnementen vergelijken. Vul je postcode in en je ziet meteen welke snelheid haalbaar is op jouw adres.