Het warme weer staat weer voor de deur. Mocht het mogelijk zijn is het natuurlijk heerlijk om de hele dag buiten te zijn. Echter is het ook wel eens lekker om een middagje of avondje op de bank door te brengen voor je tv. De zomer staat altijd vol met sportevenementen. De redactie van internet en tv pakket zette het voor je op een rijtje.

Het magische gras van Wimbledon

‘Matchpoint Murray’, ‘Advantage miss Williams’, dit soort tennistermen op een prachtig Brits accent hoor je de hele dag door op het Centre Court. Nadal won vorige maand nog de Roland Garros, wie weet is hij in staat om zijn top vorm door te zetten en ook Wimbledon dit jaar op zijn naam te zetten. Hij moet dan wel van regerend kampioen Murray zien te winnen. Wimbledon is op 3 juli begonnen en de finale wordt gespeeld op 16 juli. Alle wedstrijden zijn te zien bij zowel Eurosport als Ziggo Sport.

Eind augustus, 28 om precies te zijn, begint de US Open. Dit zal duren tot en met 17 september. Deze wedstrijden zijn alleen op Eurosport te zien.

Le tour de France

Uiteraard is ook de Tour de France dit jaar weer volledig te volgen op de TV. Zowel NOS, Sporza en Eurosport zullen elke etappe live volgen. De eerste dagen van de tour zijn rommelig begonnen met onder andere de diskwalificatie van Sagan, de gebroken schouder van Cavendish en het uitvallen van Valverde.

Op zoek naar een nieuw internet en TV pakket?

Alle abonnementen vergelijken

Nederlands trots op de racebaan: Max Verstappen

Nederlands is al een tijdje in de ban van Max Verstappen. Dit uitzonderlijke talent laat altijd wel wat spectaculairs zien op de baan. Tot nu toe rijdt Max een tegenvallend seizoen. Wie weet gaat hij in de zomer nog knallen. Alle wedstrijden zijn te zien bij Ziggo Sport. Er staan in de zomer vijf races op het programma voor Max:

  • 25 juni Bakoe (Azerbeidzjan)
  • 9 juli Spielberg (Oostenrijk)
  • 16 juli Silverstone (Groot-Britannië)
  • 30 juli Boedapest (Hongarije)
  • 27 augustus Francorchamps (België)

Oranje leeuwinnen gaan voor goud

Dit jaar wordt voor de allereerste keur het EK vrouwenvoetbal in Nederland gehouden. 16 juli begint dit spektakel en de finale wordt op 6 augustus gespeeld. Alle wedstrijden van de Nederlandse vrouwen zie je bij de NOS.

Eind augustus spelen de Oranje leeuwen tegen Frankrijk. 31 augustus staat er weer een kwalificatie wedstrijd op het programma. Een cruciale wedstrijd voor Advocaat en zijn mannen om alsnog naar Rusland te kunnen.

Nederlandse toppers op het WK atletiek

Van 4 tot en met 13 augustus is Londen het strijdtoneel voor het WK atletiek. Dit toernooi is het sluitstuk van de indrukwekkende carrière van Usain Bolt. Daarnaast gaat natuurlijk alle aandacht uit naar de Nederlandse toppers en in het bijzonder: Daphne Schippers. Het toernooi is te volgen op NOS en Eurosport.

Internet en TV pakket met sport

Zoals je hebt kunnen lezen, staat de zomer weer bomvol met verschillende grote sport evenementen. Zit jouw favoriete sportzender wel in je internet en tv pakket? Bijna alle evenementen zijn grotendeels wel te zien op NOS of Eurosport. Maar voor net die extra sportbeleving raden wij zeker aan om Ziggo Sport te nemen. We wensen je alvast een hele fijne (sport)zomer toe!

Alle abonnementen vergelijken