Op deze pagina vindt je onze contactgegevens en meer informatie over het Vergelijk Keurmerk dat je op onze site tegen komt. Wij helpen jou graag wanneer je een vraag hebt over een internet en tv pakket.

Internet en TV pakket vergelijken

Bij ons kun je onafhankelijk alle internet en tv pakketten vergelijken. Wij zijn geen onderdeel van een provider en hebben dus ook geen verplichtingen naar een provider toe. Via onze website word je doorgestuurd naar de originele pagina van de desbetreffende provider. Hiervoor ontvangen wij een commissie. Dit gebeurt bij alle providers en bij alle vergelijkingswebsites. Wij zijn 100% onafhankelijk, omdat wij geen abonnementen/providers hoger of lager plaatsen afhankelijk van een commissie. Onze vergelijker is gebaseerd op basis van prijs. Je ziet dus als eerste de abonnementen met de laagste prijs. Daarnaast kun je zelf nog filters aanvinken om tot het beste internet en TV pakket voor jou te komen. Internetentvpakket.nl is onderdeel van Vergelijkgroep B.V. , onafhankelijk specialist in vergelijkingswebsites.

Het Vergelijk Keurmerk

Internet en TV pakket is lid van het Vergelijk Keurmerk. Het keurmerk is in het leven geroepen om (in samenwerking met de ACM) een gedragscode op te stellen waaraan vergelijkingswebsites zich moeten houden. Veel vergelijkers noemen zichzelf namelijk ‘onafhankelijk’, terwijl ze providers hoger plaatsen voor meer commissie, providers niet tonen die geen commissie vergoeden of onderdeel zijn van een provider. Het doel is om alle vergelijkingswebsites op een eerlijke manier te laten vergelijken. Binnenkort zul je het logo van het Vergelijk Keurmerk dus op meerdere sites vinden!

Vergelijkgroep
t.a.v. internetentvpakket.nl
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht

t.a.v. internetentvpakket.nl